DEBATT NYHETER

Musikk i Kantinen?

De siste ukene har kantinen på Roald Amundsen vært uten en gammel tradisjon, nemlig musikk i matfri. Vi i SkjeRA tok saken videre og kontaktet miljøarbeider Thomas Friis for å høre mer om situasjonen. Hva er årsaken? og hvordan kan vi som elever få tilbake musikken?

I en ellers veldig hyggelig hverdag har SkjeRA blitt tipset om en lokal situasjon på Roald, angående musikk i kantinen. I høstferien fikk nemlig elevene en melding på itslearning med følgende informasjon:

Hei alle.
På bakgrunn av et par svært uheldige hendelser i kantina før ferien, ser vi oss dessverre nødt til å forby musikk i friminuttene framover. Dette er et av tiltakene for å sikre en trygg kantine. 

Ønsker dere en fortsatt fin ferie og velkommen tilbake mandag 8. oktober!

Hvilke uheldige hendelser er det snakk om? Hvilke tiltak kan vi som elever  gjøre for å få tilbake musikken? Vi møtte Thomas Friis i kantinen for en prat om nettopp dette. 

Han forteller oss at grunnlaget for dette tiltaket er at det oppstod et par uheldige matkriger i uke 39. Friis var selv ikke tilstede på skolen denne uken grunnet sykdom, men SkjeRA har blitt fortalt at denne matkrigen har oppstått som resultat av at førsteklassingene har kastet på hverandre. 

Vi spør så om hvilke tiltak vi som elever kan gjøre for å få tilbake vår elskede musikk.

Om folk bare oppfører seg normalt, med vanlig folkeskikk så skal dere få høre så mye musikk dere bare vil!

Thomas Friis, Miljøarbeider

Friis oppfordrer så elevene til rydde opp etter at de har spist lunsjen sin. Han sier samtidig at om alle  gjør dette over en lengre periode, så skal ledelsen se etter en forbedring med å la oss høre på musikk. Med en lengre periode foreslår Friis en periode på 2 uker, og går alt som det skal i denne perioden og elevene rydder etter seg skal vi få som belønnet.

Skrevet av Harald Berger

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..