UNDERHOLDNING

Skolens Gandhi

Vi tok oss en prat med en av skolens mest sentrale personer, nemlig miljøarbeider Thomas Friis! Han forteller oss videre om hvem han er og hva som har formet han til den person han er idag.

Intervju av Thomas Friis

Navn, alder og bosted?

Jeg heter Thomas Friis og er 34 år gammel og for tiden bor jeg på Tøyen, rett ved Tøyen badet.

Interesser?

Mine interesser på fritiden er mest å spille fotball, se på fotball. Jeg er jo også ganske glad i å høre på musikk

Forbilder?

Jeg har jo mange forbilder da, men de som er øverst er vel fotballspillere, politikere og mange andre viktige mennesker. En av de er jo Mahatma Gandhi fordi han er født samme dato som meg

Hvorfor valgte du jobben du har?

Jobben som miljøarbeider interesserte meg fordi under oppveksten så jeg folk falle ut av samfunnet. Det interesserte meg og jeg ville hjelpe at dette ikke skjedde med like mange som jeg så det skjedde med. Dette var en av de største grunnene til at jeg valgte jobbe

Hva er spesielt med RA som skole?

Roald Amundsen er jo en veldig spesiell skole. Det er så mye mangfold på skolen. Det er jo også en relativt liten skole så alle kjenner alle. Jeg føler dette er veldig positivt. RA er jo også den beste skolen i Follo da.

Noe av det mest spennende du har gjort i livet ditt?

Det er ganske mye, men noe som skiller seg ut var når jeg bodde i London, i Tottenham for å være presis. Det var etter militæret at jeg skjønte at dette var en drøm jeg kunne oppnå. Jeg bodde der i hele 4 år og det var ganske opplevelsesrikt. Jeg er jo blodfan av Tottenham FC og et år reiste jeg rundt hele Europa for å få med meg alle de 56 kampene i en sesong.

Utfordringer på jobben?

Jeg møter ofte på en del utfordringer på jobben min og den vanskeligste er vel kanskje uroen i kantina. Det er også en annen utfordring i mai, som er russen. Jeg vil selv si at situasjonen har bedret seg og den var ganske dårlig når jeg først kom. Jeg har gjort en god jobb for at det skal bli bedre her.

Skrevet av Henrik Flåte

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..