JULEKALENDER UNDERHOLDNING

Julekalender: Luke 3Bak gårsdagens luke i kalenderen lå selveste Kristian Nord og han ba oss om å intervjue en av skolens stjerne-elever, nemlig Alfred Flaten Tanskanen! Derfor er det nettopp han og hans juletradisjoner som vi skal lære om i dag.Alfred, hva består din jul av?

Min jul består hovedsakelig av mye god mat, det er liksom hovedfokuset her. Jeg spiser alltid ribbe, masse ribbe. I jula skal jeg også trene masse, må jo brenne litt kalorier for å få plass til mer av juleribba og julebrus. Jeg drikker selvfølgelig også tonnevis av julebrus, da koser jeg meg helmaks. 

Hva er det som får deg i ordentlig julestemning?

En del av det er jo selvfølgelig maten og julebrusen og jeg vet jo at mange folk liker å høre på julesanger og sånn, men jeg er ikke så veldig glad i akkurat det, det er ikke helt min greie. Det som gjør meg oppriktig «gæssed» er vel adventskalender. Det, er min greie. 

Jeg prater litt videre med Alfred om juletradisjoner og litt av hvert og Alfred begynner spent å fortelle om hvordan han feirer med familien sin og noen ganger besteforeldre.

Besteforeldrene mine kommer noen ganger på besøk og feirer med oss, men vi drar aldri og feirer hos noen andre, det er hjemme det foregår. Julen er en skikkelig god tid der jeg fokuserer på å gi min oppmerksomhet til familien min, jeg er veldig glad i familien min og er en skikkelig familiefyr.

Alfred avslutter intervjuet med å si; «I neste luke hadde jeg virkelig likt å se Natalia Dunus»

Skrevet av Hlynur Ísak Vilmundarson

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..