NYHETER

Glennes Styre

Russetiden er fortsatt en stund unna, men forberedelsene er allerede godt i gang. 2000-kullet har i år hele fire busser som alle representeres av elever ved Roald Amundsen vgs. Vi tok oss en prat med Russepresident og Uptown-medlem, Tobias Glenne. Vi møtte han i kantinen for en prat om rollen, og kort om hvordan situasjonen rundt Oppegårdrussen er per dags dato. 

Tobias Glenne og Thomas Friis i julestemning på RA

Klokken tikker mot jul, og årets russestyre er valgt på Roald Amundsen vgs med Tobias Glenne i spissen. Han forteller videre at hans oppgaver som russepresident enkelt og greit er å ha hovedansvaret i styret, samtidig som han har det øverste ansvaret for styret, men han skal også delegere oppgaver til andre i styret.

Hvorfor ville du bli russepresident?

 • Jeg ønsket å bli russepresident på RA, fordi jeg alltid har hatt et indre ønske om at alle skal ha det bra. Jeg tenkte da at en stilling som russepresident ville passet meg perfekt, ettersom jeg også føler jeg har god kontroll på hva som skjer rundt trinnet mitt, sier Glenne fornøyd.

Hva tror du er grunnen til at du vant fremfor andre?

 • Jeg ser på meg selv som en veldig hardtarbeidende mann, som alltid gir 110% innsats når jeg først setter meg inn i noe. Jeg tror dette er en viktig faktor, men det skal da også nevnes at jeg var den eneste som hadde lyst. Hva vet jeg, godt mulig ingen turte å stille når jeg stilte. Fullt forståelig.

Hvilke tiltak skal du gjøre for at russetiden blir bra for alle?

 • Ingen kommentar, sier Presidenten mens han hemmelighetsfullt ser jeg rundt i kantinen med et smil. Han forteller så videre at det bare er å vente og se. Gled dere!

Videre hører vi kjapt med Glenne om hans tanker angående hvordan Oppegårdrussen har blitt fremstilt av media den siste tiden, spesielt med tanke på en hendelse i sommer som fikk mye oppmerksomhet. 

 • Mine tanker rundt denne saken er veldig sterke. Jeg føler først og fremst at media gir Oppegårdrussen ufortjent mye av skylden uten at de vet noe som helst av hva som har skjedd. De snakker rett og slett piss! Hele denne hendelsen har vært veldig basert på den ene sidens forklaringer, og begge sider har ikke blitt hørt.

” Helt feil, media snakker piss. De har ikke sett begge sider av saken. ” 

Tobias Glenne

Russestyret består av:

 • Tobias Glenne
 • Elise Lindstad
 • Emil Berglie
 • Emilie Hauglum
 • Felix Tonne
 • Ferdinad Misund
 • Filip Lemos
 • Karoline Fjelldal
 • Mari Skrindsrud
 • Natalia Dunus
 • Nicklas Hoff
 • Nikolai Hjetland
 • Vilde Stoltz

Tobias avslutter så intervjuet med å takke miljøarbeider Thomas Friis for den gode støttespilleren han er for styret.

            ” Hadde ikke klart dette uten Thomas”

Tobias Glenne

Glenne ønsker så alle elever på Roald en rikitg god jul!

Skrevet av Harald Berger

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..