UNDERHOLDNING

Låtanmeldelse: Lucifer Effect 2019

Juleferien er bare timer unna, og hva er vel da bedre enn å slå seg til ro med nok en musikkanmeldelse? Vi tok oss en grundig titt på en av Oppegård sine 2 jentebusser sin sang, nemlig Lucifer Effect 2019 – Dr. Disco x J-Dawg x Lillesaus (ft. King Joe & Milky). Len deg tilbake, og ring juleferien inn med en den komplette russelåt anmeldelsen fra SkjeRA Skoleavis!

Forsøket er godt… Resultatet er sånn passe

24. September slapp jentegjengen – Lucifer Effect 2019 dekknavnet sitt sammen med en låt laget av stjerne trioen Dr, Disco x J-Dawg & Lille Saus, som går under plateselskapet Shitty Records.

Vi tok oss en rask titt på Spotify-profilen til J-Dawg, og ble umiddelbart i ekstase etter å se låter som «Disco Demolition 2018 (Stabekk Anthem)» og «Hometown 2019» med snaue 12 og 2 millioner avspillinger hver. Enorme tall til å være russelåter!

Men denne sangen minner oss ikke veldig om 12 millioner låten, men den har riktignok heller flere likhetstrekk med sistnevnte, Hometown 2019. Sangen bærer et kraftig preg av en tung bass og mørke vokaler, som selvfølgelig hører hjemme i en sang som skal «bumpe» ordentlig på rulling.

Teksten er relativt anonym, og den fremstiller jentene på en grei måte. Melodien derimot er veldig lik mye vi har hørt tidligere, og noe man fort blir lei av i lengden. Alt i alt, sangen stikker seg på ingen måte ut fra de andre på en positiv måte. Minner da heller om et forsøk på å kopiere suksessen, Hometown 2019. De skal ha for forsøket, men produksjonen bærer preg av et ønske om å bli en hit, noe de dessverre ikke greier å oppnå. Dette er da heller en låt man kan nyte ett par ganger i skuddåret.

Sammenlignet med andre russelåter er ikke denne sangen annet enn midt på treet. Den har overraskende mange lyttertall med hele 65 000 totalt på Spotify og Youtube. Den gjør jobben sin, og har ingrediensene til å lage god stemning i både hus og buss. Skulle likt å sett mer kreativitet, for det å kopiere en suksess er ikke nødvendigvis en suksess 🙂

SkjeRAs Terningkast: 3
Nasjonalt Terningkast: 2/1


Etter juleferien smeller vi til med enda en musikkanmeldelse, nemlig: Hands Up 2019 – Mad.s & Chris Haugan.

Følg SkjeRa på facebook;

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..