KULTUR

Roald Gründern 2018!

Tirsdag 19. Desember var det duket for tidenes første skolemesterskap for ungdomsbedriftene ved Roald Amundsen VGS, kalt Roald Gründern! Skolens egne skoleavis var på stedet for å konkurrere, og ikke minst rapportere til våre lesere.

Tirsdag morgen møtes en gjeng spente entreprenørskapselevene ved Roald Amundsen VGS til en noe uvanlig time. Det var nemlig duket for tidenes aller første skolemesterskap kalt Roald Gründern! Her møtte de en jury bestående av personer fra Ungt Entreprenørskap Akershus, samt flere av skolens erfarne lærere med bakgrunn fra næringslivet.

Ungdomsbedriftene ble så senere bedømt utifra arbeid med Logo, Reklamefilm, Pitching (Presentasjon), HR/ IA plan, markedsføring på nett, og sist men ikke minst den aller gjeveste prisen… nemlig skolens beste ungdomsbedrift.

Bedriftene startet med å holde en kort 4 minutters presentasjon, også kalt pitch foran de andre elevene og juryen. Senere sto de så på egne stander og informerte juryen enda dypere om hva enn de skulle lure på om produktet deres.

Elevene viste stort engasjement, og tar med seg gode opplevelser videre i prosessen med bedriftsutvikling. Bedriften som ble kronet for beste ungdomsbedrift og årets RoaldGründern ble FireSec UB, etterfulgt av SkjeRA UB (oss) på en god 2. plass.

Etter endt inspisering var juryen endelig klare for å kåre en vinner av de forskjellige prisene.

Beste Logo:

  1. Premie: FireSec UB
  2. Premie: SkjeRA UB

Beste Reklamefilm:

  1. Premie: Techkit UB
  2. Premie: FireSec UB

Beste HR/ Personalplan:

  1. Premie: Techkit UB
  2. Premie: FireSec UB

Beste Markedsføring på nett:

  1. Premie: SkjeRA UB
  2. Premie: SkiPuta UB

Beste Ungdomsbedrift:

  1. Premie: FireSec UB
  2. Premie: SkjeRA UB

Vi gratulerer de andre ungdomsbedriftene, og retter samtidig en stor takk til Ungt Entreprenørskap Akershus og Oppegård Næringsforum for god støtte til arrangementet!

skrevet av Harald Berger

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..