UNDERHOLDNING

5 på RA – Nyttårsforsetter

Nok et nytt år betyr nye nyttårsforsetter! Vi tok oss en prat med 5 elever fra Roald for å høre hva de ønsker å få ut av kalenderåret 2019.

Hva er ditt Nyttårsforsett?

Ludvig Tyrhaug (18 år) – 3. klasse

Første ut er et gjensyn med Ludvig fra tredje klasse.

– Mitt nyttårsforsett er å fullføre VGS med stil etter en helt rå russetid i en legendarisk hjemmesnekra buss. Gleder meg til å bruke mye tid på å bygge beistet sammen med gutta slik at den blir 120% optimal for 3 uker med fe$t. Utenom det skal jeg bare være meg selv og leve det smuude livet jeg alltid lever. 2019 blir året for guttastemning!

2019 blir året for guttastemning!

– Ludvig «Kosepose» Tyrhaug

Vilde Stoltz (18 år) – 3. klasse

Neste på listen er ingen ringere enn tredjeklassingen, Vilde Stoltz!

Stoltz er naturligvis av den strukturerte typen, og presenterer oss en flott oversikt over hennes seks fremste nyttårsforsetter.

I kalenderåret 2019 ønsker Stoltz å fokusere på å:

  1. Drikke mindre
  2. Trene mer
  3. Bestå skolen
  4. Bli konglemester i RT
  5. Krasje mindre
  6. Hoste mer

Vetle «kriger» Jöves (10 år) – 1. klasse

– Jeg har mange nyttårsforsetter, men om jeg kun kan velge et par må jeg tenke hardt. Jeg vil absolutt prøve å bli like kul som Harald Berger, så langt det er mulig hvertfall. Vil også prøve å ikke la meg friste like mye av Chef Tore sine fantastiske fristelser (s/o Kylling og ris). Til slutt skal jeg å bli bedre enn Fredriksen i håndball, noe som ikke skal bli noen stor utfordring på grunnlag av at han er helt ubrukelig. Blir eventuelt bare å stille opp på trening i to uker så er han plassert godt tilbake på benken der han hører hjemme.

Petter Cornelius Jenssen (17 år) – 2. klasse

– Jeg har vel egentlig ikke noe mer enn «de vanlige», som alle har. Det går mye på å sove mer, jobbe bedre med skole og trene mer og så videre. Og jeg skal få til å hoppe i fallskjerm i løpet av ikke alt for lang tid! 

Det er fint å starte det nye året på en god måte, men det blir litt teit at absolutt alle skal ha «new year, new me»-tankegangen.

Andreas Harneshaug (17 år) – 2. klasse

– 2019 skal bli et strålende år for min del, og jeg har selvfølgelig noen nyttårsforsett. Blant de er å jobbe mer med skole. Det er alltid viktig å opprettholde gode karakterer. Vil selvfølgelig også fayde litt bayer med gutta ukentlig. Et annet, litt sunnere nyttårsforsett jeg har satt meg, er å ha en 3 kilometers «powerwalk» hver dag gjennom det kommende året. Akkurat som med karakterer, gjelder det å opprettholde en god form!


Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..