MUSIKK UNDERHOLDNING

Låtanmeldelse: Hands up 2019

Skolen endelig er i gang igjen og vi er bare få måneder unna mai! Da er det vel ikke annet å gjøre enn å anmelde låten til den 3. bussen fra Roald Amundsen, nemlig Hands up 2019. Len deg tilbake, knekk deg noe å drikke og kos deg med anmeldelsen!

Fin gjeng… Stort forbedringspotensiale

24. september slapp nok en Roald gjeng konsept. Hands up 2019 var navnet. Låten var av Mad.S & Chris Haugan, til vanlig en god duo.

Turen gikk som alltid til streamingtjenesten Spotify for å sjekke ut artistene bak sangen. Vi så med en gang at gutta har en del feite tall på sangene sine. Eksempelvis Bussen 2017 med passerte 3 millioner og Murphy’s Law fra samme år med nærmere 1,5 Millioner streams. Vi spinner plate!

Hands up minner oss dessverre ikke særlig mye om disse låtene. Sangen høres på en måte lik ut, men på en annen måte er den helt noe annet. Sangen starter med en tung bass og en vokal etterfulgt av en typisk rap beat med hi-hats og trommer. Sangen presenterer jentene på en relativt anonym måte. Konseptet deres «Hands Up» blir derimot mer presentert gjennom gjentatte vers.

Beaten minner oss smått om låten til Bussen 2017, med drøye 3 millioner avspillinger. Hands up, med 30 tusen avspillinger føles derimot ut som en billig versjon av denne. Alt i alt så er det en fin gjeng og en middels låt, men det er klart at det er forbedringspotensiale å finne her.

For å oppsummere sangen så er det en helt grei russelåt. Det er ikke den verste teksten og har heller den dårligste beaten, men som nevnt er det forbedring å se her. Kreativiteten er lav, og sangen kan fort ende opp som sangen man alltid skipper.

SkjeRAs terningkast: 1

Nasjonalt terningkast: 2-

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..