NYHETER

03 på skolebesøk

Onsdag 23. Januar kom de født i 2003 på besøk til vår kjære skole, Roald Amundsen. De går nå i 10. klasse på diverse skoler og er nå snart klare til å begynne på selvvalgt studielinje.

Mynd frá Kristin Loen Larsen.
Gutta i Easy Squeezy var fornøyde med dagens innsats!

Auditoriet

I skolens auditorium var det stappfullt med spente foreldre og deres barn og det var god stemning blant de besøkende. Showet startet med en introduksjon fra flotte konferansierer Sandra Hermansson og Henrik Vandvik Tørstad. De ønsket alle velkomne og inviterte rektor Elisabeth Edding opp på scenen for å holde en kort tale om skolen og stoltheten var nærmest til å ta og kjenne på da rektor begynte å vise statistikk over hvorda skolen lå an når det kommer til gjennomsnittskarakter for fjorårets inntak og antall elever som hadde noen å være med på skolen. Rektor fikk administrasjonen til å bli med foran publikum og presentasjon, her ble mange av de fremtidige elevene fristet til å begynne med en gang ettersom vårt flotte administrasjonslag viste hvor fantastiske de er! Etterpå kom to elever fra idrettsfagsklassen 1IFA, Hermund Ophaug og Vetle Jöves, presenterte den linjen de gikk på og Hlynur Ísak Vilmundarson (skjeRA UB) og Marius Gisholt (Easy Squeezy UB) fortalte om muligheten til å ta et programfag, entreprenørskap og bedriftsutvikling, allerede i VG1. Hele presentasjonen ble avsluttet med en vakker sang; «Lovely» av Billie Eilish og Khalid sunget av to jenter i VG3.

Guidet tur gjennom bygget

Etter fantastisk presentasjon av skolen i auditoriet ble alle de besøkende sluppet løs på skolen der de fikk se på bygget og snakke litt med elever som går på skolen og tar forskjellige fag. Det ble servert fantastisk god mat i tillegg til at de som valgte å stille opp for skolen og gjøre noe godt for den ble belønnet med to kuponger på 50kr til kantina til vår elskede kantinemann, Tore.

Nå er spørsmålet å se hvem som begynner til høsten og de skal vi selvfølgelig ta veldig godt imot! Kanskje noen av dem ønsker å ta over skjeRA etterhvert som vi i redaksjonen blir ferdige her og vi håper selvfølgelig at dette kan bli til en tradisjon der elever ikke trenger å leve uten informativt og underholdende innhold rundt skolen.

Vi gleder oss til å se dere 03! Velkommen til oss, hilsen oss i skjeRA 🙂

Skrevet av Hlynur Ísak Vilmundarson

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..