UNDERHOLDNING

Hva skal du gjøre i vinterferien?

Seks på Roald Amundsen VGS!

Klokken tikker sakte og sikkert mot enda en ny ferie, nemlig vinterferien. Noen velger å reise på fjellet, andre velger en reise til varmere strøk, mens noen nyter avslappende dager hjemme i Oppegård. Vi tok oss en prat med seks utvalgte elever på skolen for å høre om nettopp deres planer for vinterferien!

Jonas Arnsen (2 klasse)

  • Mine planer for vinterferien er å chille i alpene i Verbier med familien, poppe en cork 5 i parken og fayde et par grove bayere på afterskien. Gleder meg også til å spise masse god mat, drikke og ha noen slitsomme timer i bakken.

Sier Arnsen fornøyd mens han lener seg tilbake i håp om en reaksjon fra kompisene sine.

Choju Jansen (1 klasse)

  • I vinterferien planlegger jeg bare å være hjemme og slappe av med familien. Drar også gjerne en liten tur i Ingierkollen for å føle på luften under vingene. Ellers har jeg bare tenkt til å lade opp batteriene til kommende skoleuker, og generelt bruke ferien godt med god mat og gode venner.

Sier Choju entusiastisk, mens han ser bort på klokken for å rekke neste time.

Sandra Ulrichsen (2 klasse)

  • I vinterferien skal jeg cruise ned bakkene med Oda, og med tanke på at Oda er som en baby på ski så blir det ganske artig. Vi skal også kose oss på Hafjell Resort på spa.

Sier Sandra mens hun ser på Oda og ler høyt.

Joakim Flekke (2 klasse)

  • Ah, i vinterferien har jeg mange planer. Har satt av de tre første dagene til å prøve å bli et bedre menneske, ettersom jeg (Joakim Flekke) ble utvist fra skolen! Skammer meg hemningsløst mye over dette, og det er noe som gjør både meg og familien min flau. Skal bli vanskelig, men var også vanskelig å ta 40 kg i manualer på skråbenk en gang, så alt er mulig! Etter de tre første dagene drar jeg til Geilo for å drukne mine sorger og shredde på litt god snø.

Sier Flekke mens han konsentrert tar turen tilbake til biblioteket hvor han har blitt satt den neste måneden.

Ola Blestrud og Elias Pasandideh (2 klasse)

  • Vi ser frem til å møte vår homedawg Rune, også kalt Rune Rudberg for de som er mindre tight. Etter det blir det å hitte Svenskebaren i Marbella hardt som få med noen kompiser.

Sier gutta mens de ler hysterisk.

Felix Tonne (3 klasse)

  • I vinterferien skal Tonne første helgen på hytta og lade batteriene med fammen, og deretter jobbe halve vinterferien på flotte Svartskog Kolonial fra onsdag til søndag. Blir selvsagt en del trening i mellom slaga + litt bomber og mjød.

Sier kjernekaren Felix Tonne som naturligvis snakker om seg selv i tredjeperson.

Vi i SkjeRA ønsker alle en fin vinterferie, samtidig som vi oppfordrer alle til å stå-på den siste uken. Ta vare på hverandre, og inkluder gjerne andre om du skulle finne på å gjøre noe morsomt i ferien!

Send oss gjerne et bilde og en liten tekst fra hva du har gjort i ferien!

Skrevet av Harald Berger

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..