NYHETER

Matkrig i Kantinen!

Fredag 25. Januar utløste det seg en matkrig i tidsperioden 11:40 og 12:20. Hendelsen skal ifølge SkjeRAs lesere vært provosert av flytting av bord i kantinen, og førte til at et to-sifret antall elever ble utvist. SkjeRA var på stedet og rapporterer i dag om katastrofen.

Noe som først så ut til å bli som en helt vanlig lunsjpause, ble fort noe helt annet da flyvende brødskiver, epler og flasker ble et faktum. Det tok ikke lange tiden før både lærere og elever var vitne til den første matkrigen på en god stund. Vi tok oss en prat med et vitne for å høre hvordan han oppfattet situasjonen.

  • Jeg følte det var en skummel og farlig situasjon. Mat fløy over alt, og når harde flasker flyr mot deg det vanskelig å ikke bli redd. Men jeg føler da også at skolen gjorde en god jobb i etterkant med å rette opp i det som skjedde, og håper absolutt ikke noe som dette skjer igjen. Stoler på at skolen gjør det som skal til for at jeg føler meg trygg i kantinen!

Sier en tydlig opprørt andre klassing, som vil fremstå som anonym.

SkjeRA har fått flere tips om at matkrigen skal ha oppstått som et resultat av at 3. klassingene tok bordet til 2. klasse, som igjen tok bordet til 1. klasse. Førsteklasse-gutta skal så ha satt seg i en hestesko og kastet en matbit mot andreklasse. Hendelsen skal derimot ikke ha eskalert før ca. 10 minutter senere da de yngste bestemte seg for å kaste igjen, men denne gang alle samtidig i retning 01.

To-sifret elever utvist

Etter det SkjeRA har erfart skal flere elever som var involvert blitt utvist fra skolen i en kort periode, samtidig som de har fått utvisning fra kantinen den neste måneden. Dette av sikkerhetsmessige årsaker og for å sette et eksempel for at denne typen oppførsel ikke er akseptabelt. Det skal også ha oppstått skader på veggen ovenfor 3.klasse bordet, da en elev skal ha kastet en flaske full av vann i forsøk på å treffe 1. klassingene.

Vi i SkjeRA vil med dette benytte anledningen til å fraråde alle fra å kaste noe som helst i kantinen. Det er unødvendig, barnslig og ødelegger bare for oss selv.

Skrevet av SkjeRA.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..