NYHETER

Hvor blir det av musikken?

Tidligere i år skrev vi om musikk i kantinen og hvordan vi elever skulle få den tilbake (slik mange ønsket). Nå lurer flere på hvorfor det enda ikke er musikk i kantinen, selv om vi har oppført oss bra (delvis). 

SkjeRA lagde som nevnt tidligere en sak på musikken i kantinen, og om hvor den har blitt av og når den kommer tilbake. Det klare svaret var at den kom tilbake hvis vi var flinke å rydde opp etter oss. Et par uker senere var ryddingen blitt bedre, men det var enda ikke noe musikk. Så hvor blir det av musikken?

Vi tok som vanlig dette videre til Thomas Friis, og spurte om han visste noe. Friis svarte at det som har skjedd, er at noen har tuklet med noen ledninger bak scenen og dette har da fått anlegget til å ikke funke. Per dags dato venter skolen på at noen lydteknikere skal komme innom og se på problem, men etter så lang ventetid som vi nå har gått gjennom burde de jo snart komme.

En annen grunn til at musikken ikke er tilbake er at det dessverre har skjedd et par uheldige hendelser de siste par ukene. Alt fra matkriger, til slåssing i ganger osv. har gjort at musikken har blitt enda mer forsinket, så hvis DU har lyst på musikken tilbake, så må VI bare skjerpe oss og vise vanlige folkeskikk. Rydde, ikke leke med maten og ikke være voldelige.

…så hvis DU har lyst på musikken tilbake, så må VI bare skjerpe oss og vise vanlige folkeskikk. Rydde, ikke leke med maten og ikke være voldelige.

Skrevet av Henrik Flåte

Reklamer

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..