KULTUR

Bak navnene Uptown og Lucifer Effect

Uptown

Grunner til at vi akkurat valgte det navnet var mange! Vi sto mellom to navn før vi valgte det vi har nå og begge var i rap/hiphop/R&B tema så det var litt vanskelig.

Måten vi først fant Uptown på var fordi en av gutta så en Biggie Smalls sang som ble released av Uptown Records, og da vi videre sjekket ut hva det var så så vi at det egentlig var et ganske stort plateselskap som har formet mye av R&B og rap gamet da de var i sin storhetsperiode. Så vi fant vel egentlig ut at navnet i seg selv var samtidig ganske kult. Uptown var plateselskapet, men Uptown er også en livsstil ifølge rappere. Katten er fra den originale logoen også synes vi den bare så kul ut, så vi følte alt passet ganske bra sammen til et bra dekknavn!

Om du ser på videoen på YouTube om historien om uptown så får du vite litt mer av hva vi gikk etter. https://www.youtube.com/watch?v=Wm-y8bhuFRs&feature=youtu.be

Definisjon av uptown: bokstavelig talt refererer til høy klasse i området av en by, også i eller mot den nordlige delen av en by eller et område.

Lucifer Effect

Bilderesultat for lucifer effect 2019

Grunnen til at vi valgte navnet Lucifer Effect var først og fremst fordi Uptown var opptatt, men vi synes også at navnet hørtes bra ut.

Definisjon av lucifer effect: Lucifer Effect. Lucifer-effekten beskriver punktet når en person først krysser grensen mellom godt og ondt for å engasjere seg i en ond handling.

Reklamer

en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..