KULTUR

Musikk til folket!

Sausen av Roald Amundsen VGS! Foto: Erlend André Høntorp / SkjeRA

Gladnyhet til vår medelever! En kontrabeskjed fra gårsdagens artikkel hvor vi skrev om årsakene til at musikkanlegget i kantinen fortsatt ikke hadde blitt fikset. Det er dermed med glede at vi i dag stolt forteller om at dette ikke lenger er et problem!

Torsdag ettermiddag ble SkjeRA nemlig tipset om at en gjeng elever fra 2.klasse hadde begitt seg ut på noe som til da så ut til å være en nærmest umulig oppgave, nemlig å fikse musikkanlegget i kantinen! Vi tok oss en prat med gutta for å høre om deres tanker angående situasjonen med musikk de siste månedene.

  • Situasjonen angående musikk i kantinen har vel vært bortimot ikke-eksisterende den siste tiden. Og om jeg husker riktig så ble det vel slutt på musikken som et resultat av en matkrig som fant sted før jul! Og siden den gang har det ikke vært noe musikk, noe som ikke kan sees på som noe annet enn en god prestasjon fra skolen sin side.

Skolens ledelse har nemlig i flere uker lovt å fikse anlegget for elevene enten ved hjelp av vaktmester/IT-Bjarne eller å leie inn en ekstern person til å fikse anlegget. Men tiden har gått og etter flere uker uten tegn på noe form for innsats for å fikse dette fra skolens side tok en gjeng andre klassinger ansvaret og fikset anlegget.

Flere har prøvd

Etter det SkjeRA skal ha erfart er det flere andre personer som skal ha prøvd å fikse anlegget i et desperat forsøk på å finne tilbake god-stemningen i kantinen tidligere. Deriblant både elever fra første og tredje trinn skal ha lagt inn solid innsats, men det ble med innsatsen.

Og gårsdagens menn skal naturligvis hedres, Jonas Arnsen og hans menn.

  • Det skulle vel bare mangle. Tok meg ikke mer enn 10 minutter. Er ikke annet en imponerende at det tok så lang tid å fikse dette problemet. Vil likevel takke gutta som hjalp til: Harald, Andreas, Erlend og Flåte.

Miljøarbeider Thomas Friis har også annonsert gladmeldingen på itslearning

  • Noen fantastiske elever på vg2 har fikset anlegget. Vi vil da innføre et prøveprosjekt med musikk på Fredager. Vg2 bestemmer musikken i dag. Hvis det blir noe tull i kantina vil musikken bli borte igjen.
Reklamer

en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..